Tüzeléstechnika
Fűtéstechnika
Klímatechnika

A webáruház használatának szabályai


Üdvözlöm az Alba Tüzeléstechnika Kft webáruházában, melyben könnyen, gyorsan és kedvezőbb feltételekkel vásárolhat, mint egy hagyományos számítástechnikai üzletben. Számos kategóriában választhat neves gyártók termékei közül úgy, hogy mindegyik termék képét, műszaki paramétereit megtekintheti.

 

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy minél egyszerűbben megtalálja és megvásárolhassa a keresett terméket. A Webáruház funkcióit megpróbáltuk a vásárlás során felmerülő igényekhez igazítani, és azon túlmenően próbáltuk további információkkal segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb választáshoz igyekszünk az ön számára a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

 

A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldal tetején látható linkek segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap, amely sorrendbe rendezhető. Itt választhat a  termékek közül, és innen juthat tovább a termék részletes információs oldalára, amelyen fénykép és részletes műszaki leírás is található. A lap alján teheti be bevásárlókocsijába a terméket.

A GYORSKERESÉS funkcióval a vásárlást, illetve a kiválasztást szeretnénk megkönnyíteni, mivel egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban.

 

GYÁRTÓ SZERINTI KERESÉS: Ha a termék gyártója alapján szeretné megtalálni a terméket a gyorskeresés funkció mellett található legördülő menüből választhat gyártót, és listázhatja az egyes gyártók Webáruház -ban szereplő termékeit.

Az első vásárlás előtt regisztrálnia kell személyes adatait.
A regiszráció számos előnnyel jár : feliratkozhat hírlevelünkre, amelyben az új termékek érkezéséről értesítjük, illetve megadhatja érdeklődési körébe tartozó termékeket, és a rendszer automatikusan értesíti, ha az adott termék ára változik.
A későbbi vásárlásoknál már csak az azonosítót és jelszavat kell megadni.

 

Érvényes rendelést csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatai megadásával adhatsz fel. Ezt a lap tetején lévő "Adatai" link segítségével teheted meg. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetősége van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet Webáruházunkból. A regisztrációt megelőzően, vagy követően bevásárlókocsiba helyezheti a kívánt termékeket. A bevásárlókocsi gombra kattintva adhatja fel rendelését, vagy lehetősége van módosítani illetve törölni a bevásárlókocsi tartalmát. Itt választhat fizetési és szállítási módot. A szállítási cím megadása után az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő szállítási díjat.